Uitzendkracht inhuren

  • ✔ Snel en efficiënt recruitment
  • ✔ Het grootste aanbod uitzendkrachten van Nederland
  • ✔ Geen extra kosten

Een uitzendkracht inhuren

Wilt u een uitzendkracht inhuren? Het inhuren van tijdelijk personeel vergroot uw flexibiliteit. Heeft u een project waarvoor u tijdelijk een extra collega nodig heeft? Dan is een uitzendkracht een uitstekende optie. Via zijzijnbeschikbaar vindt u in korte tijd de juiste kandidaat. Wij bieden u een online platform waar 96 uitzendbureaus uit het hele land hun kandidaten op zetten. U kunt een uitzendkracht in verschillende sectoren inhuren. Zo helpen we vrijwel elk bedrijf met hun zoektocht naar de juiste kandidaat.

Een uitzendkracht inhuren in verschillende sectoren

Door onze grote database aan kandidaten kunt u altijd wel een uitzendkracht inhuren in uw branche. Zoekt u een zorgspecialist? Of zoekt u iemand in de bouw of juist in de horeca? Of bent op zoek naar een monteur? Het inhuren van tijdelijk personeel, zoals een uitzendkracht, biedt u veel voordelen. Zo hoeft u ze bijvoorbeeld alleen in te zetten wanneer u ze echt nodig heeft. Daarnaast is deze persoon niet bij u in dienst. Het uitzendbureau is namelijk de werkgever en dus verantwoordelijk voor de uitbetaling van het salaris, de afdracht van fiscale premies, doorbetaling bij ziekte en meer. Deze uitzendbureaus zijn bij ons aangesloten. Via ons platform vindt u snel de juiste kandidaat om uw project te ondersteunen. Maak gebruik van de filters en zoekfunctie om de beschikbare kandidaat snel te vinden. Vervolgens brengen wij u snel in contact met het uitzendbureau waar hij of zij is ingeschreven en kunt u de uitzendkracht inhuren.

https://youtu.be/QZfMd_6_RUc

Integreer ons platform in uw recruitmentproces

Om het inhuren van personeel nog eenvoudiger te maken, integreren we ons platform desgewenst in uw recruitmentproces. Wilt u ook op een simpele en snelle manier een uitzendkracht inhuren? Laat ons dan ons platform aan u presenteren. Wij adviseren u graag om tot een perfect recruitmentproces te komen voor het inhuren van personeel. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak inplannen om kennis te maken met ons systeem? Stuur dan een e-mail naar info@zijzijnbeschikbaar.nl.