Personeel werven

  • ✔ Snel en efficiënt recruitment
  • ✔ Het grootste aanbod uitzendkrachten van Nederland
  • ✔ Geen extra kosten

Als u nieuw personeel wilt werven, helpt zijzijnbeschikbaar u zo snel mogelijk kandidaten om te zetten in medewerkers. Onze site compileert de krachten van vele uitzendbureaus op één locatie, waardoor u eenvoudig kunt zien welke kandidaten u wilt werven. Het platform is geoptimaliseerd voor het werven van personeel voor vele verschillende sectoren. Door middel van korte zoektermen kunt u als inlener direct in contact komen met het uitzendbureau die het personeel kan leveren dat u wilt werven.

Voor het werven van personeel gaat u in zee met zijzijnbeschikbaar

Voor een enorm aanbod aan kandidaten van 96 uitzendfilialen verspreid door heel Nederland bezoekt u onze website. Als u voor de branches metaalbewerking, logistiek, transport, facilitair, techniek en horeca nieuwe medewerkers wilt werven, surft u eenvoudigweg naar de website van zijzijnbeschikbaar. Ook voor het werven van managers, constructieploegen, lassers, metaalwerkers, koeriers, vrachtwagenchauffeurs, logistiek medewerkers, havenwerkers, scheepsvaartmedewerkers, pakketdienstmedewerkers, schoonmakers, receptiepersoneel kunt u op onze website terecht. Sinds kort kunt u ook bij ons aankloppen als u kandidaten wilt werven voor uw vacature in de ICT. Ons grote bestand met uitzendkrachten varieert dagelijks; wacht dus niet en reageer direct op de kandidaten die u zoekt, dan brengen wij u in contact met het betreffende uitzendbureau.

https://youtu.be/QZfMd_6_RUc

Laat zijzijnbeschikbaar zich aan u voorstellen

Als u nog medewerkers wilt werven voor uw uitzendwerk, maakt u dan gebruik van de geaggregeerde lijst vakmensen die zijzijnbeschikbaar samenstelt. Wij komen graag bij uw bedrijf langs om ons platform te presenteren en u te adviseren over het integreren van zijzijnbeschikbaar in uw recruitment-proces. Maakt u hiervoor een afspraak door een e-mail te sturen naar info@zijzijnbeschikbaar.nl.