Flexwerkers gezocht

  • ✔ Snel en efficiënt recruitment
  • ✔ Het grootste aanbod uitzendkrachten van Nederland
  • ✔ Geen extra kosten

Heeft u al eens op de website van zijzijnbeschikbaar naar flexwerkers gezocht? Ons platform helpt uw bedrijf op weg met de recruitment van flexibele klachten om uw wisselende personeelsnoden te vervullen. Zo kunt u efficiënt schakelen in uw arbeidsbezetting. In onze geaggregeerde kandidatenlijst met krachten van meer dan 90 uitzendfilialen in Nederland vindt u in een flits de flexwerkers waarnaar u heeft gezocht voor uw bedrijf. Onze site bedient vele sectoren; de horeca, techniek, bouw en de ICT. Wij brengen u als inlener direct in contact met het uitzendbureau waar de door u beoogde flexkrachten werkzaam zijn. Fijn toch?

Flexwerkers gezocht? Wij hebben de juiste krachten

Als u al langer heeft gezocht naar de juiste flexwerkers, kan het goed zijn dat de wanhoop nabij is. Maakt u zich echter geen zorgen; zijzijnbeschikbaar biedt uitkomst als u uiterst efficiënt wilt zoeken naar de perfecte flexkrachten. Filter op onze site eenvoudig op branches, bijvoorbeeld de bouw, en klik direct door naar de kandidaten die voor uw bedrijf geschikt zijn! Of u nu op zoek bent naar ICT-specialisten of ervaren lassers, u vindt het hier. Let u wel op dat het aanbod op onze site dagelijks varieert – laat andere bedrijven uw ideale flexwerkers niet wegkapen! Het loont zodoende om direct te reageren; wij koppelen u dan meteen aan het uitzendbureau van de kandidaat. U kunt dan direct de arbeidsvoorwaarden overeenkomen.


Kies voor zijzijnbeschikbaar voor de beste flexkrachten

Ook eindelijk de flexwerkers binnenhalen waar uw bedrijf al lang naar heeft gezocht? De online kandidatenlijst van zijzijnbeschikbaar helpt u ongeacht uw branche uitstekend op weg. Graag ons platform in meer detail leren kennen en de mogelijkheden bekijken voor het integreren hiervan bij uw recruitment? Wij presenteren deze graag bij u op locatie. Mailt u bij interesse naar info@zijzijnbeschikbaar.nl voor het maken van een persoonlijke afspraak.