Digitaal kandidaten werven en plaatsen voor intermediairs

Een netwerk van uitzendbureaus

Als intermediair ben je altijd actief op meerdere fronten tegelijk: je zoekt nieuwe opdrachtgevers, onderhoudt het contact met je bestaande klanten, werft geschikt personeel, plant intakes, en bouwt aan een veelzijdig netwerk. Tijd is kostbaar en daarom zijn wij er. Wij zien onszelf niet alleen als dienstverlener, maar ook als community.

Samenwerken vanuit het aanbod van talent

Wij stimuleren onderlinge samenwerking. Maar samenwerken zonder vertrouwen, zonder dat je elkaar kent, dát werkt niet. Daarom brengen wij branchegenoten samen voor kennisoverdracht. We organiseren kennissessies over relevante onderwerpen. Webinars en workshops over praktische zaken die wij in ons werk tegenkomen, vakinhoudelijke verdieping. Waarom doen we datTijdens onze events ontmoet je collega’s, branchegenoten. Wanneer je nieuwe mensen leert kennen en deze aardig vindt groeit vertrouwen en ontstaat een basis voor samenwerking.

 

Wat doen we voor onze klanten?

We ondersteunen onze klanten op drie manieren: het plaatsen en doorlenen van eigen kandidaten, het werven van nieuwe kandidaten, en het bieden van een community voor samenwerking en kennisdeling.

Werven nieuwe kandidaten

Op IkBenBeschikbaar.nl melden zich dagelijks tientallen werkzoekenden aan die graag in de uitzendbranche willen werken. Ben je klant van ons? Dan mag jij die CV-database onbeperkt inzien en gebruiken!

Plaatsen en doorlenen

Op ZijZijnBeschikbaar.nl mag jij je eigen kandidaten plaatsen. Zodat ze ingeleend kunnen worden door werkgevers, of door collega-intermediairs die anders nee zouden moeten verkopen.

Community

We organiseren webinars en workshops onze klanten zodat zij up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen binnen onze branche. Een plek waar zij niet alleen kennis vergaren maar ook nieuwe mensen, collega’s leren kennen.