Detachering lassers

  • ✔ Snel en efficiënt recruitment
  • ✔ Het grootste aanbod uitzendkrachten van Nederland
  • ✔ Geen extra kosten

Als u in plaats van vaste krachten liever uw lassers uit de detachering werft, dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Het overzichtelijk krijgen van de lassers die op basis van detachering willen werken, is lang niet altijd even makkelijk. Het systeem van zijzijnbeschikbaar biedt daarom uitkomst. Wij helpen u efficiënt nieuw personeel te werven door middel van onze gecompileerde kandidatenlijst. Deze is samengesteld uit de krachten van meer dan 90 uitzendfilialen verspreid door het hele land. Het zijzijnbeschikbaar-bestand stelt u onder andere in staat om te filteren op locatie, branche en competenties. Zo wordt het vinden van uw nieuwe personeel wel heel gemakkelijk!

Detachering van ervaren lassers is eenvoudig geregeld

In de techniekbranche zijn lassers veel gewild; het is echter niet altijd rendabel om deze vakmensen vast in dienst te hebben. Om dit te ondervangen helpen wij u graag met het inzetten van lassers via detachering. Om deze mensen effectief te werven, kunt u via de zijzijnbeschikbaar-website gemakkelijk zoeken naar krachten in specifieke branches met bepaalde certificeringen, of het nu gaat om chauffeurs, lassers of ervaren frezers. Om het meeste te halen uit ons gevarieerde aanbod uitzendkrachten is het van belang dat u snel reageert; anders zijn de medewerkers die u zoekt wellicht al gedetacheerd aan de concurrent! Zodra u heeft gereageerd, brengen wij u onmiddellijk in contact met het desbetreffende uitzendbureau.

https://youtu.be/QZfMd_6_RUc

Een persoonlijke introductie van het zijzijnbeschikbaar-systeem

Ook klaar om het recruitmentproces van uw onderneming op de schop te nemen? De tijdswinst die onze online lijst met kandidaten biedt is ongeacht uw branche een absolute aanwinst. Graag ook ons platform beter leren kennen? Wij komen op afspraakbasis bij u langs om het platform van zijzijnbeschikbaar te presenteren. Mocht u dit willen, dan zijn wij tevens in staat om u te adviseren over de integratie van ons systeem met uw eigen recruitment-processen. Heeft u interesse? Neem contact op met ons en maak direct uw afspraak en e-mail naar info@zijzijnbeschikbaar.nl.